Capçanes en el tercer dia de verema: el retorn als orígens

eventosferaVeremaLeave a Comment

Capçanes JGV

“Tornar a fer vi a Capçanes em retorna l’energia dels primers dies”

 LA DECISIÓ:  Retorn als orígens

“Els meus inicis són de precarietat en recursos i d’una idea de fer vins molt propera a la terra. No tenia aigua, ni llum, ni fred… Ara que va sorgir la possibilitat de reestructurar el lloc, m’hi he tornat a instal·lar per fer, en el fons, allò que ja feia, petites produccions de vinyes molt particulars amb la mínima intervenció. Capçanes ès un lloc privilegiat. Tornar-hi em retorna l’energia dels primers dies”

“L’entorn és un paratge meravellós amb la Serra de Llaberia i les vinyes que envolten el poble de Capçanes. El Pont Vell, els tollets, el camí de la Fou… És un indret meravellós on hi ha aigua brollant constantment”

 

LA REFLEXIÓ: Sentir-se acollit i sobrepassat sempre per la natura

“Marçà és la conseqüència dels inicis a Capçanes i ara Capçanes és una conseqüència del que fem a Marçà. Són dos projectes paral·lels.  Mentre a Marçà procurem fer grans vins amb la filosofia de sempre, seguint la tradició i la manera de fer que ens dóna vins identificats al 100% amb l’espai, Capçanes és una volta més”

Capçanes són i seran vins fets amb llibertat, només per intuïció. No hi ha mètode preconcebut. Tot és improvisat, segons allò que tenim a les mans a cada moment. Seran vins amb perfils més heterogenis, però crec que seran tanmateix molt grans i sorprenents”.

Gràcies per compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *